Elke dag een uitdaging

Welkom op onze website, deze is nog volop in ontwikkeling! 

Fantastisch nieuws! Vanaf augustus 2022 starten wij met een dagbesteding winkel. Dit wordt een kledingwinkel. Onder leiding van een begeleider helpen onze cliënten u graag. Alle kleding, zowel nieuwe als tweedehands zal €2,- per stuk gaan kosten. Ook verkopen wij nieuwe sieraden.

Onderaan de pagina kunt u ons volgen via Facebook. Hier vindt u ook de laatste updates en foto's van zowel de Dagbesteding als van Wonen.

Zorgorganisatie Nieuw begin, is een organisatie waar jij wordt uitgedaagd. Uitgedaagd om je talenten en vaardigheden ( verder) te ontwikkelen binnen een veilige omgeving van zorgprofessionals. 

Zorgorganisatie Nieuw begin heeft een dagbesteding zonder levensbeschouwelijke achtergrond voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Voor een nieuw begin gingen de deuren in september 2019 open. 

Sinds oktober 2020 is Zorgorganisatie Nieuw begin gestart met kleinschalig Wonen aan de Oosthavenkade in Vlaardingen. In juni 2022 zijn wij uitgebreid met de woning ernaast. Wij bieden mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijk beperking een thuis.


 

Ons logo is een Keltisch teken en betekent "Een nieuw begin".

Dit logo is gekozen, niet alleen doordat het logo dezelfde betekenis heeft als de dagbesteding, er zit ook een verhaal achter. Vroeger leefde de Kelten. Dit waren verschillende volkeren en stammen, welke door heel Europa leefden. Zij waren dus verschillend, echter hadden zij één ding met elkaar gemeen: Zij spraken dezelfde taal. 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   8.30-16:00
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


Weekenden en feestdagen gesloten


E-mailen
Bellen
Map